Bardhyl Xhama

Fotografi familjare

Home
Biografi
Dekorata
Diploma-certifikata
Si te kontaktoni
Fotografi familjare
Fotografi familjare 2
Foto me botues, shkrimtar e femije
Krijimtara-permbledhse
Perrallat e detit
Zhytesit e vegjel te thellesive
Ekspedita e kalter
Zjarfikesi i pyllit
Terfili me 4 flete
Pse qau delfini
Ne kthetrat e Piratit
Lejleku me akullore
Djaloshi qe kapte rrufete
Djali me tre brire
Tre vellezerit
Arratisje nga kafazi
Teksti i lexuar nė dokumentarin e TVSH-sė pėr 70-vjetorin e lindjes
Promovimi i krijmtarisė letrare ne 72 vjetorin e lindjes
Interviste ne 75-vjetorin e lindjes
Shkrimtari i detit
Bardhyl Xhama - shkrimtari qe sfidon moshen
Bardhyl Xhama - mesues i merituar, sportist i gjithanshem
Hapa dhe vite, pune dhe libra
Interviste botuar ne gazeten "Telegraf"
Shkrimtari i detit, zhytės e peshkatar nė tre kontinente - Reportazh

babainena.jpg
Lame Xhama e Lutfije Xhama, prinderit tane

100_3028.jpg

babanenelili.jpg

Bardhyli, Feraseti, Liljana, Edi dhe Merita
bardhylifamiljarisht.jpg

nenadrit.jpg

nmlkr.jpg

15.jpg

19.jpg

20.jpg

23.jpg

26.jpg

37.jpg

niperembesa.jpg
Niprit e mbesat Belina, Ledia, Oresti, Mari,Emi, Dea, Jona

edibesa.jpg
Edi dhe Besa

11.jpg

13.jpg

14.jpg

18.jpg

21.jpg

24.jpg

25.jpg

32.jpg

41.jpg

line01.gif

Bardhyl XHAMA
Rruga Vangjel Capo pallati 7 shk. 2 ap. 27
Tel: +355 4 2365340 dhe Cel: 068 2633665
E mail: bardhyl75@yahoo.com -  Web site: http://bardhyl1.tripod.com
Tirana, ALBANIA